ASP.NET Core deployment to IIS error: Development environment should not be enabled in deployed applications

Question

I followed this article to deploy my ASP.NET MVC Core 1.0 app to local IIS on my Windows 10 that is using IIS 10. The application deployed successfully and it opens the home page fine. I'm using Individual User Accounts Authentication. On the home page when I enter login/password and click Login button, I get the following error. I'm using the latest versions of ASP.NET Core and VS2015. I used VS2015 Publish wizard to publish the app. Everything is done on the same machine:

An error occurred while processing your request.

Development Mode

Swapping to Development environment will display more detailed information about the error that occurred.
Development environment should not be enabled in deployed applications, as it can result in sensitive information from exceptions being displayed to end users. For local debugging, development environment can be enabled by setting the ASPNETCORE_ENVIRONMENT environment variable to Development, and restarting the application.

Solution

First, check the value of ASPNETCORE_ENVIRONMENT variable. You will have to set this environment variable to "Production" (or other environment than Development)

Otherwise, you can update web.config like this-

<configuration>
  <!--
    Configure your application settings in appsettings.json. Learn more at http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=786380
  -->
  <system.webServer>
    <handlers>
      <add name="aspNetCore" path="*" verb="*" modules="AspNetCoreModule" resourceType="Unspecified" />
    </handlers>
    <aspNetCore processPath=".\Application.exe" arguments="" stdoutLogEnabled="false" stdoutLogFile=".\logs\stdout" forwardWindowsAuthToken="false">
      <environmentVariables>
        <environmentVariable name="ASPNETCORE_ENVIRONMENT" value="Production" />
      </environmentVariables>
    </aspNetCore>
  </system.webServer>
</configuration>

Refer this post for more details.